biebthuis

Online lezen en leren

Onze bibliotheekvestigingen zijn tijdelijk gesloten. Maar vanuit huis heb je nog altijd toegang tot diensten van de bibliotheek!

Op deze pagina staan links naar e-books en luisterboeken. Meer tips vind je via 'Kinderen en jongeren' en 'volwassenen'. 

Kinderen en jongeren

Voorleesfilmpjes, leuke activiteiten en meer...

Lees meer...

Volwassenen

Lezen, leren en leuke dingen...

Lees meer...

#ikleesthuis

E-books

Met je bibliotheekabonnement heb je toegang tot duizenden e-books.

Je leest ze in de e-booksapp, op je computer of op je e-reader. 

Luisterboeken

Via de app van de LuisterBieb luister je naar boeken. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Speciaal voor niet-leden zijn er deze periode ruim 100 gratis te luisteren boeken toegevoegd!

Nieuw: de ThuisBieb

Een app met 100 e-books voor iedereen.

Download de app

Vragen?

Heb je vragen over je account bij de online bibliotheek, het lenen van e-books of luisterboeken? Kijk eerst bij de klantenservice van de online bibliotheek. Op de 'vragen en antwoorden' pagina staat veel handige informatie. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er ook tussen.

Kom je er nog steeds niet uit?

Kom je er nog steeds niet uit, dan helpen wij je verder. Bel naar 0316 - 221184. Of neem contact met ons op via het contactformulier.

#ikleesthuis

Hoe lees jij (voor) nu je thuis moet blijven? Zet een foto op social media met de tag #ikleesthuis. De Kinderboekenambassadeur beloont de mooiste foto's met een plekje op haar site. Je kan ook een boek winnen!

Lees meer...