MyHeritage

myheritage

Maak uw eigen online stamboom in de bibliotheek.

Uw eigen stamboomonderzoek.

Uw verleden begint met uw stamboom en het is eenvoudig om er een op MyHeritage te bouwen. Voeg namen, data, foto's en verhalen toe en deel deze met uw familie.

MyHeritage is gesticht door een team van mensen met een passie voor genealogie en uitgebreide kennis van Internet technologie. Hun visie was om het voor mensen over de hele wereld gemakkelijker te maken om de kracht van internet te gebruiken om hun erfgoed te ontdekken en hun banden met familie en vrienden te versterken.

U kunt zoeken in miljarden gegevens. Duik in de enorme internationale documenten database en zoek eenvoudig een naam om meer over uw voorouders te weten te komen. Met de exclusieve collectie en accurate resultaten zal u worden geholpen meer te ontdekken dan u zich ooit heeft voorgesteld.

Meteen als u een stamboom maakt beginnen zij voor u te zoeken. Verheug u op e-mail waarschuwingen met Smart Matches en Record Matches die nieuwe stamboomconnecties, documenten en krantenartikelen over uw voorouders onthullen. Privé en veilig.

U kunt MyHeritage gebruiken op de pc's in de bibliotheek tijdens openingsuren.
Buiten openingsuren op afspraak. Telefoon 0316-221184