Digitaal vaardig met SeniorWeb

Wilt u meer weten over internetten, skypen, mailen, omgaan met uw computer, tablet of smartphone? SeniorWeb helpt u verder!

Montferland Digitaal

U kunt bij Montferland Digitaal terecht met al uw vragen over uw smartphone, tablet of computer. Deskundigen van SeniorWeb helpen u in de bibliotheek of bij u thuis.

Kom langs in de bibliotheek
of bel naar 0316 22 11 84 voor een afspraak.

Tabletcursus

Ontdek de mogelijkheden van uw iPad of Android-tablet.

Digitaal café

Tijdens het Digitaal café geeft een specialist van SeniorWeb een korte inleiding over een digitaal onderwerp. Het café is iedere 4e zaterdag van de maand in Bibliotheek Didam.

Cursus werken met windows 10

Leer tijdens deze cursus omgaan met windows 10.

SeniorWeb leercentrum

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb leslocatie. De specialisten van SeniorWeb geven computerhulp, workshops en cursussen.

Gratis SeniorWeb-lidmaatschap

Als u meedoet met een activiteit of cursus van SeniorWeb, dan ontvangt u een cadeaubon voor een tijdelijk gratis lidmaatschap.

Het lidmaatschap eindigt automatisch na 31 december 2019. Eén bon per persoon, geldt alleen voor mensen die nog geen lid zijn van SeniorWeb en/of mensen die niet eerder van deze actie gebruik hebben gemaakt.

Computertijdschrift van SeniorWeb

Leden van SeniorWeb ontvangen het computertijdschrift Enter. In Enter staan praktische computerartikelen, tips en achtergrondinformatie.

Lees de Enter gratis in de bibliotheken van Didam en 's-Heerenberg.