Sinterklaas

AfhaalBieb

In de jeugdtassen van de AfhaalBieb krijg je nu een Sinterklaaskleurplaat én een super-leuke kaart van het boek 'Sinterklaasliedjes' van Mark Janssen.

Lees meer over de AfhaalBieb

Doe mee met de kleurwedstrijd

Doe mee met onze kleurwedstrijd! In de tassen van de AfhaalBieb zit nu een kleurplaat. Vanaf donderdag 19 november kan je de kleurplaat ook halen in de bibliotheek.

Lever je kleurplaat weer in bij de bibliotheek. Dan maak je kans op 'Sinterklaasliedjes' van Mark Janssen!

  • Lever je kleurplaat in vóór 1 december 

Win het nieuwe Sinterklaasboek van Mark Janssen

Zing mee met de vrolijkste Sinterklaasliedjes uit het Sinterklaasboek van Mark Janssen. Op de tekeningen zie je hoe zeven kinderen, verkleed als sinterklaasjes en pietjes, proberen bij de échte Sint te komen. Maar op elke pagina gaat er iets mis... 

Mark Janssen Sinterklaasliedjes

Win het nieuwste Sinterklaasboek van Mark Janssen. Haal een kleurplaat in de bibliotheek en lever hem in vóór 1 december.

Bekijk het boek

Kijk ook eens op de website van Lemniscaat

'Sinterklaasliedjes' is een boek van uitgeverij Lemniscaat. Dat is één van de oudste en bekendste uitgevers van Nederland. Op hun website lees je meer over Mark Janssen en 'Sinterklaasliedjes'. Zing alle liedjes van het boek mee via de playlist op Spotify.

Naar de website

Nog meer boeken van Mark Janssen

Mark Janssen Raar

De dieren vinden een vreemd ding. Ze zetten het rechtop en kijken er verbaasd in. Gorilla ziet een vriendje, Leguaan een chagrijn en Leeuw ziet een knapperd. Als Olifant aan de zijkant gaat staan, wordt het echt raar. Wat zien ze nou precies in dat ding?...

Bekijk dit boek

Sinterklaasboeken

Dromenjager (Amsterdam) Aftellen tot Sinterklaas

Een hartverwarmend avontuur, boordevol herkenbare sinterklaasmomenten.

Bekijk dit e-book

Reggie Naus De pakjespiraat

Hilarisch Sinterklaasboek over De piraten van hiernaast, waarin Opa Donderbus verkleed als nep-Sinterklaas alle huizen leegrooft. Gelukkig is de echte Sinterklaas er nog!

Bekijk dit luisterboek