Sinterklaas

5 december is het weer Sinterklaas. In de bibliotheek vind je de mooiste Sinterklaasboeken. Je kunt meedoen aan een kleurwedstrijd. En: Sinterklaas komt op bezoek! 


Bibliotheek Didam

Sinterklaas komt op bezoek op:

Woensdagmiddag 22 november

Bibliotheek 's-Heerenberg

Sinterklaas komt op bezoek op:

Vrijdagmiddag 24 november

Kleur & win!

Haal in november een kleurplaat in de bibliotheek, lever hem weer in vóór donderdag 30 november. Je maakt dan kans op het boek 'Sinterklaas' van Charlotte Dematons.

Charlotte Dematons Sinterklaas

Sinterklaas en zijn pieten hebben veel werk verzet voordat ze per stoomboot in Nederland aankomen met al hun pakjes. Tekstloos, hardkartonnen prentenboek met grote, zeer gedetailleerde illustraties in sprekende kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

Bekijk dit boek

Sinterklaasboeken

Hanneke de Zoete De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen...

Bekijk dit luisterboek


Ted van Lieshout Boer Boris een paard voor Sinterklaas

'Boer Boris - een paard voor Sinterklaas' is het twaalfde deel in de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Eerdere delen in de serie werden bekroond met een Vlag & Wimpel en uitgeroepen tot Prentenboek...

Bekijk dit e-book