• Hallo

  Wat leuk dat je onze pagina bezoekt.

  Wil je een boek lezen over vriendschap of een spannend boek? Kijk dan eens in de Bibliotheek. Je vindt er ook strips, tijdschriften en boeken over allerlei onderwerpen.

 • Werkstuk of spreekbeurt.

  Werkstuk of spreekbeurt maken? Over bijna alles kun je hier informatie vinden: tijgers, Spanje, voetbal, mode... Nog geen onderwerp? Hierbij alvast wat tips voor leuke onderwerpen. Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens in de catalogus of op Jeugdbieb.

  Voor vragen kun je altijd bij ons terecht.

 • Makkelijk Lezen Plein

  Heb je moeite met lezen? Dat komt vaker voor dan je denkt. Er is voor jou een speciale plek in de bibliotheek, het Makkelijk Lezen PLein. Daar staan boeken die het lezen makkelijker maken.

Oxford Owl

Op de site Oxford Owl staan gratis Engelse e-books voor kinderen.  

Lezen is leuk met Yoleo

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Dan kan je gratis boeken lezen & luisteren op Yoleo. Je hebt je bibliotheekpasje nodig. Daarmee maak je een gratis account aan. Heb je hulp nodig? Kom dan langs in de bibliotheek!

In het nieuws

Digitale prentenboeken van Bereslim

Bereslim

Bereslimme Boeken zijn digitale prentenboeken voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

De waanzinnige Podcast

waanzinnige podcast

Welkom bij De Waanzinnige Podcast. Hier vertellen kinderen over hun lievelingsboeken. Elke reeks van De waanzinnige Podcast bestaat uit 13 afleveringen. 13 kinderen dus, en 13 boeken.

Raadgedicht

Raad het ontbrekende woord! Meer raadgedichten vind je hier

Raadgedicht

Kinderjury

kinderjury

Wat is het beste boek van vorig jaar? Dat mag jij bepalen. Samen met alle kinderen in Nederland van 6 tot en met 12 jaar oud. Het boek dat de meeste stemmen krijgt, wint de Kinderjury, de lezersprijs van de Kinderboekenweek.

Scoor een Boek!

In 2020 doen 23 Achterhoekse basisscholen mee met Scoor een Boek!

JeugdBibliotheek

Wil je meer weten over een informatief onderwerp? Kijk dan eens bij Jeugdbieb.nl. Er staan links naar websites, filmpjes en apps.

Spreekbeurt of werkstuk? Ga naar de bieb!

Speel Kees Komma