Walk&Talk

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens 'Walk&Talk' in Bibliotheek Didam. Iedere maand is er een themabijeenkomst.

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Je ontmoet elkaar op de Walk&Talk-bijeenkomsten in de Bibliotheek van Didam. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers.

Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staat dan ook voor je klaar. 

  • Woensdag 22 mei: gastspreker is John Elskamp van Mentaal Krachtig. John vertelt waar 'Mentaal Krachtig training & coaching' voor gaat en staat! Mensen inspireren, motiveren en ondersteunen bij het creëren van een duurzame gedragsverandering in hun leefstijl, door middel van training & coaching op het gebied van (personal) training, voeding, mindset, rust en herstel. Met zijn trainingen wil John je laten groeien als mens zodat je beter gaat presteren en om gefocust te blijven in je zoektocht naar werk.
  • Woensdag 26 juni: Nog geen gastspreker
  • Woensdag 24 juli: Geen Walk&Talk
  • Woensdag 28 augustus: Gastspreker is Marco Arendsen van A&D Totaal. Hoe herken ik inefficiënte en niet helpende gedachten. Veel mensen hebben dagelijks gedachten die niet overeenkomen met de werkelijkheid en de feitelijke gebeurtenissen om hen heen. Dit worden irrationele gedachten genoemd. De gevolgen hiervan worden ernstig onderschat. Marco geeft aan hoe je deze gedachten kunt herkennen en er bewust van kunt worden zodat je ze kunt omzetten in positieve, helpende gedachten. En direct kunt toepassen bij eventuele sollicitaties.
  • Woensdag 25 september: Nog geen gastspreker.
  • Woensdag 23 oktober: Gastspreker is Annemieke Rexwinkel van de Verbinders in Doetinchem. Annemieke vertelt wat de Verbinders voor jou kan betekenen over de weg naar nieuw werk.

Iedere 4de woensdag van 10:00-12:00 uur in de Bibliotheek Didam.

Aanmelden via info@bibliotheekmontferland.nl maar is niet verplicht.