Walk&Talk

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens 'Walk&Talk' in Bibliotheek Didam. Iedere maand is er een themabijeenkomst.

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Je ontmoet elkaar op de Walk&Talk-bijeenkomsten in de Bibliotheek van Didam. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers.

Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staat dan ook voor je klaar.

  • Woensdag 26 september: gastspreker is Peter Baks van het LeerwerkLoket Achterhoek. Peter vertelt welke dienstverlening Het LeerwerkLoket kan aanbieden. Daarnaast zal hij ook informatie geven over de huidige arbeidsmarkt.
  • Woensdag 24 oktober: gastspreker is Thom Hofland van Seesing Personeel. Thom geeft allerhande tips en trucs bij het vinden van een baan op de arbeidsmarkt van nu.
  • Woensdag 28 november: gastspreker is Angelique Maalcke van Ocaro. Ocaro geeft trainingen, opleidingen en advies in waardevol klantcontact. 

Iedere 4de woensdag van 10:00-12:00 uur in de Bibliotheek Didam.

Aanmelden via infodidam@bibliotheekmontferland.nl maar is niet verplicht.