Walk&Talk

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens 'Walk&Talk' in Bibliotheek Didam. Iedere maand is er een themabijeenkomst.

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Je ontmoet elkaar op de Walk&Talk-bijeenkomsten in de Bibliotheek van Didam. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers.

Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staat dan ook voor je klaar. 

  • Woensdag 25 september: Gastspreker is Ineke te Pas-Wissink van 'Verder in Techniek'. Ineke vertelt wat omscholing via 'Verder in Techniek' kan betekenen voor jou als werkzoekende in deze regio. Bij 'Verder in Techniek' leer je een vak met perspectief van mensen uit de praktijk. De versnelde technische praktijkopleidingen zijn gemaakt voor aanpakkers. Je ziet met eigen ogen hoe je in no-time echte producten bedenkt, maakt en verbetert, onder deskundige begeleiding van opleiders die weten wat ze jou moeten leren en hoe ze dat moeten doen.
  • Woensdag 23 oktober: Gastspreker is Annemieke Rexwinkel van de Verbinders in Doetinchem. Annemieke vertelt wat de Verbinders voor jou kan betekenen over de weg naar nieuw werk.
  • Woensdag 27 november: Gastspreker is Yvonne Veens van Yvonnelifecoaching. Yvonne legt de focus op (zelf)bewustwording, jezelf profileren, eigen kwaliteiten en successen (h)erkennen en overbrengen. Daarnaast laat zij de kunst zien om dit te presenteren als sollicitant, zowel in gesprek, als op papier als op social media.
  • Woensdag 25 december: Geen Walk&Talk bijeenkomst.

Iedere 4de woensdag van 10:00-12:00 uur in de Bibliotheek Didam.

Aanmelden via info@bibliotheekmontferland.nl maar is niet verplicht.