Walk&Talk

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens 'Walk&Talk' in Bibliotheek Didam. Iedere maand is er een themabijeenkomst.

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Je ontmoet elkaar op de Walk&Talk-bijeenkomsten in de Bibliotheek van Didam. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers.

Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staat dan ook voor je klaar. 

  • Woensdag 27 maart: gastspreker is fotograaf Ron Sanders. Hij vertelt over zijn passie voor fotografie, geeft tips voor een goede profielfoto en maakt die ochtend profielfoto's die te gebruiken zijn voor je social media en cv.
  • Woensdag 24 april: gastspreker is Adis Haliloviv van Timing uitzendbureau Doetinchem. Timing Doetinchem is een uitzendbureau dat met je meezoekt naar een goede fulltime baan, tijdelijk werk of parttime functie in de omgeving van Doetinchem. Ze helpen je om te solliciteren op de perfecte functie, zodat je op een passende werkplek terecht komt. Onder hun cliënten hebben ze studenten, scholieren, parttimers, 50 plussers, maar ook minder ervaren medewerkers.
  • Woensdag 22 mei: gastspreker is John Elskamp van Mentaal Krachtig. John vertelt waar 'Mentaal Krachtig training & coaching' voor gaat en staat! Mensen inspireren, motiveren en ondersteunen bij het creëren van een duurzame gedragsverandering in hun leefstijl, door middel van training & coaching op het gebied van (personal) training, voeding, mindset, rust en herstel.

Iedere 4de woensdag van 10:00-12:00 uur in de Bibliotheek Didam.

Aanmelden via info@bibliotheekmontferland.nl maar is niet verplicht.