Walk&Talk

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens 'Walk&Talk' in Bibliotheek Didam. Iedere maand is er een themabijeenkomst.

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Je ontmoet elkaar op de Walk&Talk-bijeenkomsten in de Bibliotheek van Didam. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers.

Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staat dan ook voor je klaar. 

  • Woensdag 23 januari: gastspreker is Maya Koerts van Koerts-Coaching. Hoe breng je focus aan in je zoektocht naar werk en wat is het nut ervan. Herken je het? Je wilt graag een leuke, nieuwe of andere baan. Je bent gemotiveerd om veel te solliciteren. Je werkt er keihard voor. Echter al je inspanningen en goede gedrag lijken niet beloond te worden. Het wordt moeilijker om positief te blijven en om vertrouwen te houden dat het gaat lukken. En eigenlijk hebben we ook niet zo veel zin meer om nog te solliciteren…
  • Woensdag 27 februari: gastspreker is Mireille Rikken van Radmer-arbeidsadvies. Mireille vertelt over werk en vacature gerichte zaken.
  • Woensdag 27 maart: geen gastspreker maar fotograaf Ron Sanders komt profielfoto's maken die te gebruiken zijn voor de social media en cv.

Iedere 4de woensdag van 10:00-12:00 uur in de Bibliotheek Didam.

Aanmelden via info@bibliotheekmontferland.nl maar is niet verplicht.