Walk&Talk

We starten weer met de Walk&Talk-bijeenkomsten volgens de RIVM maatregelen. Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan tijdens 'Walk&Talk' in Bibliotheek Didam. Iedere maand is er een themabijeenkomst.

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Je ontmoet elkaar op de Walk&Talk-bijeenkomsten in de bibliotheek van Didam. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers.

Het belangrijkste deel van de bijeenkomst is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staat dan ook voor je klaar.

  • Woensdag 22 juli: geen Walk&Talk
  • Woensdag 26 augustus: Gastspreker is Marja Blok van Marja Blok Coaching. Marja wil met jou een passend antwoord vinden voor jouw werkgerelateerde vraag en situatie.
  • Woensdag 23 september: Gastspreker is Petra Massop van uitzendbureau Select4U. Petra vertelt over Select4U, waar aan gedacht moet worden bij het inschrijven en wat Select4U kan betekenen bij de zoektocht naar werk, juist in deze coronatijd. Daarnaast zal ze iets vertellen over het fasesysteem.

Iedere 4de woensdag van 10:00-12:00 uur in de Bibliotheek Didam.

Gratis toegang maar graag aanmelden via info@bibliotheekmontferland.nl.