Werkzoeken2.0

We starten weer met netwerkbijeenkomsten volgens de RIVM maatregelen. Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? En workshops volgen.

JobOn

Tijdens de netwerkbijeenkomsten van JobOn worden verschillende werkvormen gebruikt en gaan de deelnemers vooral onderling met elkaar aan de slag. Samenwerken staat hierbij centraal. Doel is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het opdoen van concrete tips en handvatten om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan.
Met als aanvulling de online trainingen die te vinden zijn bij https://jobon.nl/training.

  • Woensdag 21 oktober: Het onderwerp is 'persoonlijke ontwikkeling'. In deze workshop krijg je meer inzicht in jouw kerncompetenties en hoe je deze kan omzetten naar een duidelijk verhaal. Bibliotheek Didam 10:00-12:00 uur.
  • Woensdag 18 november: Het onderwerp is 'presenteren'. Bibliotheek Didam 10:00-12:00 uur.

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Je ontmoet elkaar op de Walk&Talk-bijeenkomsten in de bibliotheek van Didam. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers.

Het belangrijkste deel van de bijeenkomst is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staat dan ook voor je klaar.

  • Woensdag 28 oktober: Gastspreker is Marion Peet, jobcoach bij gemeente Montferland. Marion gaat door het geven van handige tips samen met jou aan de slag om te kijken wat je nodig hebt om verder te kunnen in jouw zoektocht naar werk. 
  • Woensdag 25 november: Gastspreker is nog onbekend.

Iedere 4de woensdag van 10:00-12:00 uur in de Bibliotheek Didam.

Deelnemen aan Walk&Talk en JobOn is gratis, maar aanmelden is een vereiste!
Via info@bibliotheekmontferland.nl of bel 0316-221184.