BoekStart

Lezen met baby's, dreumesen en peuters

BoekStart in Montferland

Gemeente Montferland stimuleert (voor)lezen met BoekStart. Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je een BoekStartbon van de gemeente. Met deze bon haal je in de bibliotheek je BoekStartkoffertje.

BoekStart-koffertje

In het BoekStartkoffertje zitten boekjes en flyers. Als je het koffertje ophaalt, vertellen we je meer over de bibliotheek. Je kindje krijgt een abonnement. Je kunt hiermee gelijk boekjes lenen uit de speciale BoekStarthoek van de bibliotheek.

Spaarkaart

Spaar voor cadeautjes voor jouw kind/kinderen van 0-4 jaar met de spaarkaart van BoekStart! Kinderen tot 4 krijgen een spaarkaart als ze lid worden van de bibliotheek. Kinderen die al lid zijn, kunnen de spaarkaart vragen aan de informatiebalie.

Lees meer over de spaarkaart van BoekStart

BoekStart-app

De BoekStart-app is een gratis app met video's over voorlezen, de nieuwste boekjes voor je kindje en veel voorleestips. Je kunt met de app makkelijk meedoen met de maandelijkse actie 'MijnVoorleesmoment' en zelfs een voorleeswekker zetten.

Lees meer...

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is een online tijdschrift voor ouders van jonge kinderen. In het tijdschrift staan tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia.

Lees meer...

BoekStart voorleestips

In het BoekStartkoffertje zitten twee boekjes. Op de site van BoekStart staan bij de boekjes handige en leuke voorleestips. 

Lees meer...


Boekentips

BoekStart tips

Welke boeken kan je aan jouw baby, peuter of kleuter voorlezen? En hoe doe je dat nou eigenlijk? Op de site van BoekStart staat informatie over voorlezen aan kinderen vanaf 2 maanden tot 6 jaar.

Lees meer...

Jeugdbieb 0 - 6 jaar

Bij de jeugdbibliotheek ontdek je boeken, e-books, luisterboeken, voorleesfilmpjes en digitale prentenboeken.

Lees meer...

Ingela P. Arrhenius Vos, waar ben je?

Hardkartonnen zoekboekje met flapjes en illustraties in kenmerkende stijl. Variant op een prijswinnend prentenboek voor kinderen vanaf ca. 1 jaar.

Bekijk dit boek