Digitale activiteiten

Terug naar het digitale aanbod

DURF DIGITAAL

Wat wil jij leren? Kijk op deze pagina naar wat er in de bibliotheek te doen is. Je kunt ook langskomen! We vertellen je graag meer. 

Wat wil jij leren?

In de flyer DURF DIGITAAL staat het digitale aanbod van Welcom, SeniorWeb Montferland en Bibliotheek Montferland. Ben je zelf op zoek naar hulp of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Bekijk dan de flyer.

Informatiepunt Digitale Overheid

Je kunt steeds meer regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat vaak digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Heb je hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in Bibliotheek Didam.

Stel je digitale vragen

Heb je een probleem met je smartphone, tablet, laptop of computer? Een specialist van SeniorWeb helpt.

Maak een afspraak. Kom langs in de bibliotheek of bel naar 0316 - 22 11 84.

Leer computeren

Wil jij de computer leren gebruiken? E-mailen en zoeken op internet? Kom dan naar de cursus Klik&Tik.

Leer werken met DigiD

Wil jij leren werken met DigiD? Formulieren invullen en afspraken maken via internet? Kom dan naar de cursus DigiSterker.

Kom naar het Digitaal café

Bij het Digitaal café leer je meer over een digitaal onderwerp. Er is tijd om vragen te stellen en samen wat te drinken.

Volg een tabletcursus

Leer werken met Windows 10


Werken en studeren in de bibliotheek

In de bibliotheek kan je werken of studeren. De WiFi is gratis en je kunt gebruik maken van onze computers en printers. Oefen bijvoorbeeld online voor je rijbewijs! Iedereen is welkom in de bibliotheek. Je hoeft geen abonnement te hebben.

Kom langs in Didam of 's-Heerenberg