Gratis oefenen voor theorie-examen

theorie-nl

Je kunt gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Auto, motor of bromfiets?

Ben je bezig of wil je het rijbewijs gaan halen? Op Theorie.nl kun je onbeperkt oefenen voor het theorie-examen van auto, motor of bromfiets. 

Oefenen met de proefexamens op Theorie.nl vergroot je kans op slagen. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zijn in het oefenprogramma verwerkt. Na het maken van een proefexamen kun je gemaakte fouten uitgebreid bekijken. En je kunt vast wennen aan het examen. Ben je naast oefenen voor je theorie-examen ook bezig met je praktijkexamen? Op Theorie.nl vind je vele video‚Äôs en examenroutes waarmee je ook alvast voor het praktijkexamen kunt oefenen. 

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. Je kan oefenen op de publiekscomputer in de Bibliotheek of op je eigen mobiel, tablet of laptop via het wifi-netwerk van de Bibliotheek. Als bibliotheeklid kun je ook thuis oefenen.

Succes!!