Digitaal

Je kunt online lezen en leren. Op deze pagina staan links naar e-books en luisterboeken, digitale bronnen en (online) cursussen. 

Digitale activiteiten

Wil je beter leren computeren? Wil je leren werken met je DigiD? Of heb je een vraag over je smartphone, tablet of computer?

Kijk wat er allemaal mogelijk is


Digitale collectie

E-books en luisterboeken

Met je bibliotheekabonnement heb je toegang tot duizenden e-books en luisterboeken. Je leent ze bij de online Bibliotheek.

Nieuwe app online Bibliotheek


Leren en doen

Digitale Voorleestas

Digitale prentenboeken met doe-, zing-, speel- en praatsuggesties

Naar de Digitale Voorleestassen

Online trainingen volwassenen

Via SkillsTown kan je nu online trainingen volgen.

Lees meer over de cursussen


Gesproken boeken en aangepast lezen

Superboek

Lezen is leuk. Maar als je dyslectisch bent of moeite hebt met zien, is het ook best moelijk. Superboek helpt! Superboek heeft collecties voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar.

Passend lezen

De Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing. Je kunt audiolezen, braillelezen, letterlezen en combilezen.

Luusteren

Gesproken verhalen en gedichten in het Achterhoeks dialect.


Hulp nodig?

Vragen over e-books of luisterboeken?

Heb je vragen over je account bij de Online Bibliotheek, het lenen van e-books of luisterboeken? Kijk eerst bij de klantenservice van de Online Bibliotheek. Op de 'vragen en antwoorden' pagina staat veel handige informatie. 

Wij helpen je verder

Wij helpen je graag verder. Kom langs in de bibliotheek. Bel naar 0316 - 221184. Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Volg ons online