Werkzoeken2.0

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom dan naar de bibliotheek. In de bibliotheek kan je bijeenkomsten en workshops volgen. 

Walk&Talk gaf mij net dat zetje om de telefoon op te pakken waardoor ik mijn huidige baan kreeg.

Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht - ook als je nog een baan hebt!

Bij iedere bijeenkomst van Walk&Talk is er een gastspreker. De sprekers hebben het over verschillende onderwerpen. Je krijgt tips en nieuwe ideeën die helpen bij je zoektocht. De bijeenkomst is ook om te netwerken; tijdens de koffiepauze leer je nieuwe mensen kennen en je kunt ervaringen en tips uitwisselen.

Bijeenkomsten

Kom naar Walk&Talk:

  • Bibliotheek Didam
  • 10:00 - 12:00 uur
  • Woensdag 27 oktober: gastspreker is Hilda Heyman, Natuurgeneeskunde & Talentencoach. Hilda gaat gezamenlijk met de groep deelnemers op zoek naar ieders talent en kijken hoe dit talent optimaal ingezet kan worden bij het (zoeken naar) werk. 
  • Woensdag 24 november: gastspreker Huibert de Knegt, UWV WERKbedrijf Doetinchem

Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Vul het online formulier in of bel naar 0316 - 221184.

Meld je aan voor JobOn en/of Walk&Talk

Deelnemen aan JobOn en Walk&Talk is gratis. Je hoeft ook geen lid te zijn van de bibliotheek. Aanmelden is verplicht.

Meld je hier aan

Handige boeken

E-books en luisterboeken

Blijf op de hoogte

Word lid van de groep Werkzoeken2.0 op Facebook. Je blijft dan op de hoogte van de activiteiten van de bibliotheek én vacatures in Montferland.

Naar Facebook